top of page
Kinderen spelen met krijt

Kennismaking

Benieuwd naar onze school? 
Kom langs en ontdek

 

Ontwerp_zonder_titel__1_-removebg-preview.png
Ontwerp_zonder_titel-removebg-preview.png
Meisje schilderij in kunst klasse

Een warme huiselijke sfeer

We zijn een externaat waarbij we bewust kiezen voor een intieme en kleinschalige omgeving, waar een huiselijke sfeer centraal staat. Dit maakt dat ieder personeelslid de unieke behoeften en talenten van ieder kind begrijpt. Dit persoonlijke inzicht maakt het mogelijk om een juiste aanpak te volgen en de groei van elk kind te ondersteunen.

 

Onze kinderen verdienen niets minder dan individuele aandacht en specifieke hulp om op hun eigen tempo te ontwikkelen, te bloeien en vooral gelukkig te zijn.

Dit streven we na vanuit een christelijke visie, die ons inspireert en motiveert om liefdevolle begeleiding te bieden.

In elke klas vind je ongeveer 8-9 kinderen, met indeling op basis van leeftijd en cognitieve mogelijkheden. Daarnaast houden we ook nauwlettend rekening met de sociaal-emotionele ontwikkeling van elk kind. Hier bij KBO Levensblij willen we er alles aan doen om aan de individuele behoeften van elk kind te voldoen. Ons doel is om een veilige, ondersteunende en inspirerende omgeving te creëren waarin elk kind kan ontplooien en zichzelf kan zijn.

Kids Drawing
Kind met schoolrugzak

Starten in KBO Levensblij

We bieden kinderen tussen 2,5 en 15 jaar met een type 2 attest de kans om op elk moment van het schooljaar bij ons te starten. 

 

In tegenstelling tot vaste instapdagen, streven we ernaar om bij elke start een fijn moment te creëren, zodat de overgang naar onze school in verbinding en gestructureerd verloopt.

Rondleiding

Tijdens een rondleiding kun je de sfeer van onze school opsnuiven, de klaslokalen verkennen en al je vragen stellen.

Een bezoek aan onze school geeft je de gelegenheid om de specifieke behoeften van je kind te bespreken en te zien hoe we die behoeften kunnen vervullen. 

Neem gerust contact met ons op om een geschikte moment in te plannen voor je bezoek. 

bottom of page